kaere-verden-jeg-er-blevet-mor

Dengang, på fødestuen blev et barn og en mor født. I sengen lå to blodinsmurte mennesker. En lille og en stor. Den ene skulle vokse i størrelse, den anden skulle vokse med opgaven.  Kære Verden – Jeg er blevet mor, 2014

Bogen Kære Verden – Jeg er blevet mor har betydet, at jeg er kommet tæt på andre kvinders liv som mor og kvinde.

Da jeg skrev bogen færdig var jeg i tvivl om, om den overhovedet skulle udgives. Jeg var bange for, at jeg måske alligevel var den eneste der vaklede på følelser i det nye liv som mor.

I dag er jeg glad for at bogen udkom og fik sit eget liv blandt forskellige kvindeliv.

Nu ved jeg, at mange af os deler vores indre historie om at blive mor, kvinde og sig selv – på samme tid.

– Poetisk mor. Her er ingen gode råd, kun følelser og genkendelige hverdagsglimt. (VORES børn)

– Jeg er fuldstændig VILD med den. SÅ smuk, ærlig, sjov og poetisk. (Jordemor v. En ANDEN start

– Som jordemoder giver bogen, mig som læser, et meget fint og velskrevet indblik i den snævre, fantastiske og lidt sårbare boble, livet som nybagt mor kan være. (Jordemoderforeningen)

-Julie har nydeligt og meget velformuleret skrevet 108 små intime historier fra sit eget liv som nybagt mor med nybagt identitet og lidt af det imellem og ved siden af, hvor der leges med ord og vendinger på en sådan måde, at læsningen bliver en tyktflydende, blød og ensartet masse, jeg får lyst til at finde ekstra store sugerør frem til. (Ditte K)

-Nok beskriver bogen en tid, der forlængst er ovre, men det er en bog, jeg ikke vil være foruden. Dels på grund af et tiltrængt trip down memory lane, dels på grund af Julies fine skrivestil. (Cand.mor)

– Samhørighed. Det er hvad jeg føler efter at have læst denne lille fine bog om moderskabet. (Bogblogger)

-En diskret hyldest til kvinden og moderen, en støttende hånd, når der er modvind. (Nanna / Saxo.com)

Kære Verden – jeg er blevet mor, kan bestilles i alle landets bogbutikker, på Saxo, og i Naturskøn

Bogen En fjer til…(indsæt dit eget barns navn) er en børnebog om skilsmisse, der skildrer barnets følelser i en svær tid. Den kan bruges som oplæsning, til samtale, eller blot til at kigge billeder med barnet. Egnet fra 3-10 år. Mit håb med bogen er, at opleve barnets fantasi som en ressource, og at give hele familien plads til at rumme sig selv.

Læs evt. Mascha Vangs rørende anmeldelse af bogen her.

fAnnafemale01110